pühapäev, 17. aprill 2016

17.aprill- juba pühapäev ja üks nädal läbi.

Mis me siis eile tegime?Vaba päev ehk siis sai hommikul veidi kauem põõnata ja niisama korteris ringi koperdada.Kuna meie korterisse saabusid see nädal ka kolm portugali poissi, siis me mõtlesime, mida nendega peale hakata.Korter on ju väike ja kui siis laekub kolm tegelast, kes jätavad endast maha ,kuidas nüüd viisakalt öelda? pasalasu, siis ajab ikka veidi närvi küll.Algul olid nad sellised vaiksed, ei liikunud, noored ka ju , võib-olla häbenevad .Ja siis kui ütlesime, et nad ei pea ainult oma toas istuma, et kööki võib kasutada jne, issand jumal.Duširuum hõivati pikemaks ajaks, sinna mindi ikka kolmekesi sisse.Uksed hakkasid paukuma, huilgasid,naersid.Köögis peale nende söögitegemist oli põrandal sodikiht. No vähemalt nõud olid pestud. Okei, teise päeva õhtul lendas Triin poiste tuppa ja teatas neile viisakalt ,et enda järelt tuleb koristada .Mis vastati- eriti mitte midagi...Eile õhtul hakkasid poisid jälle süüa tegema, meie Üllega ujusime küüslaugu lõhnade sees, sest meie tuba on köögi peal ja poisid armastavad vist väga küüslauku!Igatahes kell oli peaaegu 12 öösel,kui köögis käis selline möll, et isegi läbi kõrvaklappide oli kuulda. Ma võin ju olla kannatlik,aga see sõltub suuresti asjaoludest. Eile õhtul enam ei olnud, tulin alla ja palusin neil toonid veidi maha keerata, millest nad aru ei saanud ja siis tundus juba lihtsam variant öelda, et me läheme voodisse.
Täna hommikul oli köök nagu sigala jälle.Egas midagi, koristasin ära ja kirjutasin kurja kirja meie kontaktile, et aitab nüüd küll.Vastus tuli kiiresti ja loodetavasti oli sellest kasu, eks siis näha ole, kui kauaks!
Linna juttu ka veidi- mõtlesime, et liigume Hiinalinna ja Sohosse ja Briti Museumi. Eile olid protestijad tänaval ,siis  Cameroni vastu protestiti.Huvitav oli see, et enne tulid mootorratastega politseid, panid tee kinni, helikopter tiirutas pea kohal, kõigil meil oli selline tunne,et nüüd tuleb keegi tähtis tegelane.Pettumus missugune, kui ainult  protestijad tulid ja sellise tohutu politsei eskordi saatel veel.
Hiinalinnas loomulikult sõime ja kuna ilm oli kohutavalt külm ja vihma ka sadas aeg-ajalt.siis istusime seal söögikohas kohe tükk aega.
Briti Museum on väga suur ja väga huvitav.Meie jõudsime natuke liiga hilja sinna nii et läheme kindlasti tagasi.Ja kui huvitavaid raamatuid seal müüdi ja nii ilusaid raamatuid.Juba sellepärast tahan sinna tagasi minna.
Täna otsustasin koju jääda, koristada, raha asjad üle vaadata ,natuke kooliasju teha ja niisama olla.Ülle põrutas linna peale, eks siis varsti kuuleb, kus ta seiklemas käis.
turvab protestijaid

hiidjalg

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar